Brak ostrzeżenia o nadmiernej prędkości (sygnalizacja dźwiękowa w przypadku przekroczenia)

Miejsce na wszystkie sprawy ogólne dotyczące naszych Kadjarów i inne poboczne tematy.
NIE MECHANIKA I DIAGNOSTYKA! Działy dotyczące mechaniki i diagnostyki są poniżej.
Gregoslaw
Posty: 3
Rejestracja: 06 cze 2022, 17:33
Rocznik: 2019
Wersja: INTENS

Brak ostrzeżenia o nadmiernej prędkości (sygnalizacja dźwiękowa w przypadku przekroczenia)

Post autor: Gregoslaw »

Czy ktoś z Was użytkowników Kadjara spotkał się z zanikiem sygnalizacji dźwiękowej w przypadku przekroczenia dozwolonej prędkości ?
Sygnalizacja na wyświetlaczu działa jak trzeba, miga otoczka znaczka, lecz dźwięk znikł.
Ktoś.. coś... ?
spinecki
Administrator
Posty: 80
Rejestracja: 10 gru 2018, 13:21
Rocznik: 2017
Wersja: SL ADVENTURE

Post autor: spinecki »

Nie wyciszyles przypadkiem dzwieku w ustawieniach? Ewentualnie resetuj rlinka (trzeba dlugo przycisnac przycisk wlaczania radia, az do czarnego ekranu).
Stanisław
Posty: 36
Rejestracja: 25 cze 2021, 15:28
Rocznik: 2020
Wersja: INTENS

Post autor: Stanisław »

U mnie też zdechło. Wyświetla a nie pika.......
To ma związek z końcem SUBSKRYBCJI aplikacji COYOTE.
Faustus
Posty: 32
Rejestracja: 17 paź 2020, 14:03
Rocznik: 2019
Wersja: INTENS

Post autor: Faustus »

Ten objaw nie ma żadnego powiązania z wygaśnięciem subskrypcji Coyote. U mnie sygnalizacja dźwiękowa mimo powyższego działa w najlepsze. Szukaj dalej...
Ja to wyłączyłem, bo dźwięk mnie denerwował :D W mieście to nie zdaje egzaminu, bo prędkości są różne: w "stolycy" od 30 do 120 km/h. I bądź tu mądry ustawiając limit... Na trasie to co innego, ale też nie ma złotego środka. A dostęp poprzez menu do ustawień jest uciążliwy i podczas jazdy zablokowany (to też chyba da się zmienić).
Gregoslaw
Posty: 3
Rejestracja: 06 cze 2022, 17:33
Rocznik: 2019
Wersja: INTENS

Post autor: Gregoslaw »

spinecki pisze: 07 cze 2022, 12:27 Nie wyciszyles przypadkiem dzwieku w ustawieniach? Ewentualnie resetuj rlinka (trzeba dlugo przycisnac przycisk wlaczania radia, az do czarnego ekranu).
W opcjach jest dźwięk włączony.
Stanisław
Posty: 36
Rejestracja: 25 cze 2021, 15:28
Rocznik: 2020
Wersja: INTENS

Post autor: Stanisław »

Nie, wszystko na 'ON' i du.....a.
spinecki
Administrator
Posty: 80
Rejestracja: 10 gru 2018, 13:21
Rocznik: 2017
Wersja: SL ADVENTURE

Post autor: spinecki »

A reset rlinka? Moze pomoze...
Stanisław
Posty: 36
Rejestracja: 25 cze 2021, 15:28
Rocznik: 2020
Wersja: INTENS

Post autor: Stanisław »

Reset nic nie daje .
Chyba TTTM.
ODPOWIEDZ