[1.2 TCe] szarpie na 3 i 4 biegu
przy tej prędkości obrotowej silnika może to być również start turbo.
Przypadłość szarpania występuje od nowości. Za kilka miesięcy będę miał przegląd na 30000 km i jestem umówiony, że zostawię go na noc aby mogli zobaczyć jak to wygląda. Dam znać czy coś stwierdzą. 

Hej
Co tam powiedzieli w serwisie?
Co tam powiedzieli w serwisie?
W marcu byłem na serwisie. Niby zdejmowali kolektor dolotowy i czyścili zawory. Efekt raczej mizerny. Może jest nieco rzwawszy. Szarpanie trochę mniejsze. Oczekiwałbym jednak płynniejszej jazdy. Pozostaje się przyzwyczaić do tego. 

Witam, mam podobny problem.najcześciej przy ok.2tys obr. przy chęci utrzymania ich i płynnej jazdy lub wolnego przyspieszania auto szarpie.Takie niby dławienie,skaczą obroty,żadnych kontrolek.
Na przeglądzie po 2 roku zgłosiłem ale nic nie znaleźli.Mam zamiar jeszcze raz go na to wstawić,bo widzę że to nie jest incydent tylko u mnie.
Na przeglądzie po 2 roku zgłosiłem ale nic nie znaleźli.Mam zamiar jeszcze raz go na to wstawić,bo widzę że to nie jest incydent tylko u mnie.
Witam .
Mam ten sam problem jak opisał Wojtek . W ASO wymyślili, że to wina przepustnicy , czekam na część . Wymiana pojutrze . Ciekawe czy ktoś już usunął tą usterkę ?
Mam ten sam problem jak opisał Wojtek . W ASO wymyślili, że to wina przepustnicy , czekam na część . Wymiana pojutrze . Ciekawe czy ktoś już usunął tą usterkę ?
Kolektor wymienili i lipa . Znów wizyta w ASO ADD wrocław ale juz zaczynają sie robić nieprzyjemni .